OVER MIJ

Founder image

Over Mij

Ik ben Demi Bonita, de oprichter van DB FASHION STORE. Ik ben full time stewardess en toen ons leven even stop gezet werd door het COVID-19 Virus ben ik begonnen met mijn eigen webshop: DB Fashion Store. Ik ben altijd al druk bezig geweest met fashion & outfits stylen op mijn Instagram (@demibonita) en vooral de combinatie van mijn werk en fashion vind ik geweldig. Op mij eigen Instagram deel ik graag mijn leven als stewardess, maar op @dbfashion.nl vind je de nieuwste must haves van DB!

Ik ben deze webshop begonnen om jullie te inspireren met de nieuwste trends en laatste inzichten in de fashion. Ik kan niet wachten om al jullie mooie outfits te zien!

Mijn verhaal

Al sinds klein meisje was stewardess worden mijn droom. Vanaf het moment dat deze droom werkelijkheid werd, ben ik een stewardessen blog begonnen. Hier schreef ik vol passie over mijn dagen en het stewardessenleventje. Ik wilde anderen graag geïnspireerd om je dromen na te gaan en dat je ook met een om weg er kan komen. Op Instagram bleef ik groeien en ik kreeg meer volgers. Ik genoot (en geniet) er enorm van. Omdat ik er steeds meer volgers kreeg, kwamen er ook meer bedrijven die graag een samenwerking aan wilde gaan op het gebied van fashion. Op deze manier ben ik in dit wereldje terecht gekomen en doe ik dit nu al bijna vier jaar met veel plezier!

Al snel ik kwam er tijdens de 'coronacrisis' achter dat mijn baan als stewardess niet meer veilig was, dus ging ik op zoek naar iets anders. Ik baal enorm dat dit voorlopig voorbij was. Gelukkig heb ik een andere passie en dat is fashion! Sinds 17 juni 2021 ben ik weer terug te vinden in de lucht en sta ik met een grote glimlach aan boord van onze vliegtuigen om de passagiers weer veilig naar hun bestemming te brengen! Wie weet zie je vooruit aan boord.

Product image
Founder image

Mijn Missie

DB FASHION STORE is een starter, gestart op 1 januari 2021. Door het combineren van outfits, hoop ik een ieder van jullie te inspireren met de nieuwste trends.

Met DB FASHION STORE richt ik me op de nieuwste trends. Door de juiste items te kiezen, probeer ik er altijd voor te zorgen dat het betaalbaar is voor iedereen. Zo bied ik met DB FASHION STORE goede producten tegen prijzen.

JOIN THE #DBBABES SQUAD! SIGN UP

Meld je nu aan! Jij bent de eerste die hoort over onze new arrivals, sale en de laatste trends. No worries, je kunt op elk moment afmelden.