OVER MIJ

Founder image

Over Mij

Ik ben Demi Bonita, de oprichter van DB FASHION STORE. De afgelopen drie jaar ben ik fulltime Stewardess geweest bij TUIfly, maar door het COVID-19 virus is hier helaas een einde aangekomen. Ik ben altijd al druk bezig geweest met fashion & outfits stylen op mijn Instagram (@demibonitax) en vooral de combinatie van mijn werk en fashion vond ik geweldig. Nu er een einde aan mijn carrière als stewardess is gekomen (voorlopig) kan ik mij volledig op fashion gaan focussen!

Ik ben deze webshop begonnen om jullie te inspireren met de nieuwste trends en laatste inzichten in de fashion. Ik kan niet wachten om al jullie mooie outfits te zien!

Mijn verhaal

Al sinds klein meisje was stewardess worden mijn droom. Vanaf het moment dat deze droom werkelijkheid werd, ben ik een stewardessen blog begonnen. Hier schreef ik vol passie over mijn dagen en het stewardessenleventje. Ik wilde anderen graag inspiren om je dromen na te gaan en dat je ook met een om weg er kan komen. Op Instagram bleef ik groeien en ik kreeg steeds meer volgers. Ik genoot (en geniet!) er enorm van. Doordat ik steeds meer volgers kreeg, kwamen er ook steeds meer bedrijven die graag een samenwerking aan wilde gaan op het gebied van fashion. Op deze manier ben ik in dit wereldje terecht gekomen en doe ik het nu al bijna drie jaar met heel veel plezier!

Al snel kwam ik er tijdens de 'coronacrisis' achter dat mijn baan als stewardess niet meer veilig was, dus ging ik opzoek naar iets anders. Ik baal enorm dat dit (voorlopig) voorbij is. Gelukkig heb ik een andere passie en dat is fashion!

Product image
Founder image

Mijn Missie

DB FASHION STORE is een starter, gelanceerd op 1 januari 2021. Door het combineren van outfits, hoop ik een ieder van jullie te inspireren met de nieuwste trends.

Met DB FASHION STORE richt ik me op de nieuwste trends. Door de juiste items te kiezen, probeer ik er altijd voor te zorgen dat het betaalbaar is voor iedereen. Zo bied ik met DB FASHION STORE kwalitatief goede producten tegen scherpe prijzen.

JOIN THE #DBBABES SQUAD! SIGN UP

Meld je nu aan! Jij bent de eerste die hoort over onze new arrivals, sale en de laatste trends. No worries, je kunt op elk moment afmelden.